REGISTRACIJA „MERHAMETA“ ALBANIJE DO KRAJA 2017. GODINE

Predsjednik HO „Merhamet“ MDD Hajrudin Šahić, zamjenik predsjednika Timur Numić, član Upravnog odbora Muharem Zejnulahu, zamjenik predsjednika Skupštine HO „Merhamet“ MDD i direktor Regionalnog odbora „Merhameta“ Travnik Kenan Vrbanjac boravili su u Tirani gdje su održali sastanak sa rukovodstvom „Merhameta“ Albanije.

Delegacija HO „Merhamet“ MDD izrazila je nadu da će „Merhamet“ Albanije konačno zaživjeti te da će biti snažan i uspješan član velike „Merhametove“ porodice, na zadovoljstvo bošnjačke zajednice u Albaniji i svih ljudi kojima je potrebna pomoć.

Timur Numić je kazao da će misija „Merhameta“ Albanije, pored njegovih redovnih aktivnosti, biti i spajanje bošnjačke zajednice u Albaniji koja, kako je kazao, treba biti jedinstvena.

Predsjednik „Merhameta“ Albanije Sami Guzin i njegovi saradnici su kazali kako je registracija „Merhameta“ Albanije pri kraju i da će ona biti okončana do kraja ove godine.

- Nadam se da ćete kada budete sljedeći put došli iz naše Bosne i Hercegovine naći ovdje stabilan i aktivan „Merhamet“ - kazao je Sami Guzin.

 

Go to top