ZAJEDNIČKI RUČAK SA OPĆINSKIM NAČELNIKOM MIRSADOM MAHMUTAGIĆEM

Predsjednik HO „Merhamet“ MDD Hajrudin Šahić i načelnik općine Maglaj Mirsad Mahmutagić posjetili su Narodnu kuhinju Regionalnog odbora „Merhameta“ Maglaj. Tom prilikom su Šahić i Mahmutagić, u društvu direktora Regionalnog odbora „Merhameta“ Travnik Kenana Vrbanjca i direktorice Regionalnog odbora „Merhameta“ Maglaj Sanele Omerović, zajedno ručali sa korisnicima kuhinje.

Načelnik Mahmutagić izrazio zadovoljstvo zbog izuzetne saradnje sa Regionalnim odborom „Merhameta“ Maglaj i direktoricom Omerović. Mahmutagić je kazao da se uvjerio u kvalitet obroka koji se za socijalno ugrožene građana Maglaja pripremaju u „Merhametovoj“ kuhinji.

Zajedničkom ručku prisustvovali su i učenici Mješovite srednje škole Maglaj, članovi sekcije „Mladi frizeri“, i njihova nastavnica Jasmina Lošić. Učenici su pripremili kolače za korisnike “Merhametove” kuhinje i pomagali u njihovom posluživanju.

Hajrudin Šahić zahvalio se učenicima Mješovite srednje škole Maglaj i njihovoj nastavnici Jasmini Lošić, koji na različite načine pomažu rad “Merhameta”.

- Vaša škola, vi i vaša nastavnica unapređujete rad “Merhameta”. Iz vaše škole je potekla ideja i inicijativa koju ćemo proširiti i na ostale gradove u kojima djeluje “Merhamet” - kazao je Šahić.

                                         

                                         

 

 

Go to top Sam Steel Authentic Jersey