PODRŠKA NAČELNIKA HADŽIEMRIĆA I MUFTIJE ADILOVIĆA

Predsjednik HO „Merhamet“ MDD Hajrudin Šahić, član Upravnog odbora Timur Numić i direktor Regionalnog odbora „Merhameta“ Travnik Kenan Vrbanjac posjetili su načelnika Općine Travnika Admira Hadžiemrića i tom prilikom mu čestitali na pobjedi na nedavnim lokalnim izborima.

Članovi delegacije „Merhameta“ zahvalili su načelniku Hadžiemriću na nesebičnoj podršci „Merhametu“ izražavajući nadu da će se saradnja Općine Travnik i načelnika Hadžiemrića s „Merhametom“ još više pospješiti na temeljima dobrih  partnerskih odnosa.

 - Veoma sam zadovoljan s radom i aktivnostima travničkog „Merhameta“ i on će uvijek imati moju podršku - poručio je načelnik Hadžiemrić.

Delegacija „Merhameta“ posjetila je i muftiju travničkog  dr. Ahmeda ef. Adilovića i upoznala ga sa planovima i aktuelnim aktivnostima HO „Merhamet“ MDD te Regionalnog odbora „Merhameta“ Travnik. Muftija Adilović je, takođe, iskazao podršku „Merhametu“ naglašavajući dobre odnose Regionalnog odbora „Merhameta“ Travnik i Muftijstva travničkog.

Go to top