IFTAR U PRIJEDORU ZAHVALJUJUĆI DONACIJI „HELPING HANDA“

Regionalni odbor „Merhameta“ Banja Luka organizirao je u Prijedoru iftar na kojem je prisutavolao više od 50 postača, bošnjačkih povratnika u ovaj grad. Direktor Regionalnog odbora „Merhameta“ Banja Luka Admir Čavka kazao je da je ovo prvi zajednički iftar na području Prijeodra u zadnjih nekoliko godina.

- Zahvaljujemo se „Merhametovoj“ partnerskoj organizaciji „Helping hand“ jer smo, zahvaljujući njenoj donaciji, uspjeli organizirati ovako značajan iftar za povretnike u Prijedor i na taj način im pružiti našu podršku - kazao je Čavka.

Regionalni odbor „Merhameta“ Banja Luka ranije je održo zajednički Iftar u Banjoj Luci, na kojem su prisustovao prvi predsjednik „Merhameta“ Banjaluka Nijaz Karaselimović. Na iftaru su bili i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Senad Bratić, potpredsjednik Vijaća naroda Kemo Ćamdžija, kao i poslanici Ivana Lovrić, Murvet Bajraktarević i Nedim Čivić.   

Potpredsjednik entitetskog parlamenta Senad Bratić je dugogodišnji prijatelj „Merhameta“ Banjaluka te je i ovoga puta, skupa sa svojim kolegama, izrazio masimalnu podršku radu ove institucije i stavio se na raspolaganje za svaki vid pomoći.

Nakon Prijedora, panirani su zajednički iftari u Doboju, Bosanskom Novom, Prijedoru, Banjaluci i Kotor-Varoši. 

Go to top Sam Steel Authentic Jersey