Društveno odgovorne kompanije

Perfect nude female ass  

Amateur wife orgasm Hairy fuck picture Povodom otvaranja centralne lokacije svoje Filijale Sarajevo, u ulici Maršala Tita 2 na Marindvoru, Nova banka a.d. Banja Luka donirala je 3.000 konvertibilnih maraka HO “Merhamet” MDD.

Black twin beds with headboards Ček sa pomenutim iznosom direktor Nove banke Milan Radović uručio je članu Upravnog odbora “Merhameta” prof. dr. Ćazimu Hadžimejliću.

Dmitrys futa hentai comics Profesor Hadžimejlić je zahvalio Novoj banci na vrijednoj donaciji, naglašavajući da je sretan što je ova banka prepoznala značaj “Merhametove” misije dobročinstva, te da će “Merhamet” znati cijeniti ovaj lijepi gest Nove banke.   

Naked twins sisters Inače, otvaranjem poslovnice u naselju Marindvor nastavljena je realizacija plana širenja mreže Nove banke u Bosni i Hercegovini.

College coed strip outdoors Građani i pravna lica, u preko 200 m2 moderno uređenog prostora, mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

Elizabeth ann roberts Banka u Sarajevu trenutno ima pet poslovnica i to novootvorenu centralu Filijale na Marindvoru,  te ekspoziture Štrosmajerovoj ulici, na Grbavici, Ilidži i Koševu. U narednoj godini u planu je otvaranje još dvije poslovnice.


Go to top Sam Steel Authentic Jersey